Loading...
 
Home  |  Press Office  |  Minister's Press Releases

Press Office

Minister's Press Releases

Συνάντηση Υπουργού Οικονομικών με αντιπροσωπία του ΚΕΒΕ

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Μάκης Κεραυνός είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με Αντιπροσωπεία του ΚΕΒΕ με επικεφαλής τον Προέδρο Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη.

Το ΚΕΒΕ παρουσίασε στον Υπουργό τις θέσεις του για σειρά θεμάτων, αρκετά από τα οποία χρονολογούνται ενώ στη συνέχεια ανταλλάγησαν απόψεις σε σχέση με τις προκλήσεις της κυπριακής οικονομίας αλλά και τα επόμενα βήματα που θα επιτρέψουν την βιώσιμη και αειφόρο οικονομική ανάπτυξη. Παράλληλα ο κ. Αγκαστινιώτης εξέφρασε την ικανοποίηση του ειδικά για το γεγονός ότι προμετωπίδα της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης παραμένει η δημοσιονομική πειθαρχία.

Από πλευράς του ο Υπουργός Οικονομικών ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του ΚΕΒΕ για την στήριξη και υπογράμμισε ότι η δημοσιονομική πειθαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη. Παράλληλα επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης, παραμένει ο εκσυγχρονισμός της οικονομίας, μέσα από μια σειρά μέτρων και μεταρρυθμίσεων, που θα της επιτρέψουν να καταστεί πιο ανθεκτική, βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη.

Τέλος διαβεβαίωσε τα μέλη της αντιπροσωπίας του ΚΕΒΕ, ότι το Υπουργείο Οικονομικών θα συνεχίσει την συνεργασία με το Επιμελητήριο για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που αφορούν την οικονομία και τους επί μέρους κλάδους της.    

Related Articles