Loading...
 
Home  |  Press Office  |  Minister's Press Releases

Press Office

Συνάντηση Υπουργού Οικονομικών με Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Μάκης Κεραυνός, είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργειο Οικονομικών, με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Νικόδημο Δαμιανού.

Οι δυο υπουργοί αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν τρόπους παραγωγικής συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής για προώθηση της ψηφιακής μετάβασης, που αποτελεί κύρια πολιτική της Κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο κ. Κεραυνός ανέφερε ότι η ψηφιακή μετάβαση είναι «βασική πολιτική κατεύθυνση» της Κυβέρνησης, η οποία είναι ενταγμένη στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σημείωσε ακόμη ότι, μαζί με τον Υφυπουργό συζήτησαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο Υπουργείων και καθορίσαν τον τρόπο με τον οποίο θα υπάρχει μια παραγωγική συνεργασία για όλα αυτά τα θέματα που είναι προτεραιότητα της Κυβέρνησής.

Από την πλευρά του, ο κ. Δαμιανού είπε ότι ενημέρωσε τον ΥΠΟΙΚ για τις δράσεις που προγραμματίζει το Υφυπουργείο στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης.

 

Related Articles