Loading...
 
Home  |  Press Office  |  Minister's Press Releases

Press Office

Συνάντηση Υπουργού Οικονομικών, κ. Μάκη Κεραυνού, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΗΚ

Ανταλλαγή απόψεων για τους κοινούς στόχους που έχουν Κυβέρνηση και Cyta σε σχέση με τη μετάβαση στην πράσινη οικονομία και στην ψηφιακή τεχνολογία, είχαν τη Δευτέρα ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΗΚ (Cyta).

Σε δηλώσεις, ύστερα από την πρώτη συνάντηση του με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta, ο κ. Κεραυνός, αφού συνεχάρη τα μέλη του νέου ΔΣ του οργανισμού για τον διορισμό και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους, είπε ότι προέβησαν στις πρώτες ανταλλαγές απόψεων και «χαράξαμε μια πορεία για τη συνεργασία μας που θα ακολουθήσει».

Ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι «η Cyta είναι ένας σημαντικός οργανισμός στα κυπριακά δρώμενα», ο οποίος «συμβάλει και ακολουθεί την τεχνολογία και την αυτονόμηση στην ενέργεια», προσθέτοντας ότι «η μετάβαση στην πράσινη οικονομία και στην ψηφιακή τεχνολογία είναι και στρατηγικές επιλογές της Κυβέρνησης».

«Έχουμε ανταλλάξει απόψεις όσον αφορά τους κοινούς στόχους τους οποίους έχει να υλοποιήσει και η Κυβέρνηση και η ΑΤΗΚ, ως ένας οργανισμός δημοσίου δικαίου», πρόσθεσε.

«Το Υπουργείο Οικονομικών και η Κυβέρνηση θα είναι δίπλα από την ΑΤΗΚ όπως και σε κάθε οργανισμό», πρόσθεσε.

Related Articles