Loading...
 
Home  |  Press Office  |  Minister's Press Releases

Press Office

Minister's Press Releases

Συνάντηση Υπουργού Οικονομικών, κ. Μάκη Κεραυνού, με ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Μάκης Κεραυνός είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με την ηγεσία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

 

Ο ΠΑΣΥΞΕ παρουσίασε στον Υπουργό τις θέσεις του για σειρά θεμάτων, που απασχολούν την ξενοδοχειακή βιομηχανία ειδικά σε σχέση με την συνεχή αύξηση επιτοκίων αλλά και τις τρέχουσες συνθήκες γεωπολιτικής αβεβαιότητας. Στη συνέχεια ανταλλάγησαν απόψεις σε σχέση με τις γενικότερες προκλήσεις της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας αλλά και τα επόμενα βήματα που θα επιτρέψουν διείσδυση σε νέες αγορές, επιμήκυνση του τουριστικού προϊόντος και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μας ως τουριστικός προορισμός.

 

Από πλευράς του ο Υπουργός Οικονομικών, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του ΠΑΣΥΞΕ υπογράμμισε ότι επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού είναι ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης στο πλαίσιο πάντα της δημοσιονομικής πειθαρχίας. Παράλληλα, υπογράμμισε ξανά τη σημασία που η Κυβέρνηση αποδίδει στην τουριστική βιομηχανία, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται τόσο με τη διείσδυση σε νέες αγορές για προσέλκυση τουριστών, αλλά και με συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Related Articles